Jump to content

Birra Brauhaus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Birrat Brauhaus prodhohen dhe shërbehen të freskëta në restorant Brauhaus, Shallvare, Tiranë duke ndjekur metodat dhe recetat tradicionale bavareze të gërshtuara me teknologji moderne nga Vjena.