Bocmani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bocmani (gjermanisht: Bootsmann) ose nostromi është nënoficer në një anije, i cili kujdeset për pajisjet dhe për nevojat e detarëve.