Brahim Salihu Curri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Brahim Salihu (Curri) i lindur ne Tupalle me 1929. Jeta dhe vepritaria e tije prej 82 vitesh i është kushtuar e gjitha vete dashuris se tije ndaje atdheut ku lindi, pra Tupalles dhe qështëjes se shqiptarve te Medvegjes. Iniciator dhe themelues i shume qeshtjeve me nam te madhe ne komunen e Medvegjes.