Brigada e II-të Sulmuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Brigada e II-të Sulmuese kishte komandant Beqir Ballukun. Komisar politik ishin Vasil Konomi dhe Gani Goxhi.