Brigada e III-të Sulmuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Brigada e III-të Sulmuese kishte komandant Hulusi Spahiun dhe komisar politike Shahin Ruken dhe Rrahman Parllakun.