Jump to content

Brigada e Shtatë Sulmuese e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Brigada e Shtatë Sulmuese e Kosovës formuar në mes të muajit nëntor të vitit 1944 në Gjakovë. Ajo kishte 4 batalione dhe në fund të dhjetorit të vitit 1944 kishte rreth 2.000 luftëtarë.