Brigada e XVI-të Sulmuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Brigada e gjashtëmbëdhjetë: Komandant Rrhahman Ruçi dhe Komisar Avdul Këllëzi, Sofo Papajani.