Brigada e XVII-të Sulmuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Brigada e shtatëmbëdhjetë: Komandant Gjeli Algjiri dhe Komisar Qamil Guranjaku.