Bronx Zoo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bronx Zoo është një kopsht zoologjik me famë botërore dhe gjendet në Nju-Jork. Llogaritet si më i madhi në botë i llojit të tij, ky kopsht ka rreth 4 mijë kafshë dhe 300 lloje.