Ngritja e Mediave të Pavarura në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Media1-1-.jpg

Ngritja e Mediave të Pavarura në Kosovë (ang : Building an Independent Media in Kosova) është një libër i botuar në vitin 2002 nga Kettering FoundationDayton, përmban botimin në dy gjuhë, anglisht dhe shqip. Kjo është një vepër e bazuar në një hulumtim mbi mediat dhe demokracinë e që për themel ka situatën e mediave në Kosovën e pas luftës. Ky studim paraqet edhe një kornizë për hulumtime të mëtejme të kësaj teme delikate por të rëndësishme për zhvillimin e demokracisë në Kosovë.

Daut Dauti, duke pasur një përvojë të ngjeshur si në mediat vendase dhe në ato ndërkombëtare, në këtë studim ofron tri rrugë që mundësojnë zhvillimin e mediave të pavarura në Kosovë. Këtë studim gazetarët e kanë shfrytëzuar edhe si kornizë për debate të kësaj natyre.

Shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]