Bukuria e jetës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bukuria e jetës.JPG

Bukuria e jetës poezi, Autori: Klevis Seraj. Botuesi: Filara. Faqet e librit 78.

Autori, Klevis Seraj, përfaqëson brezin e poetëve të rinj, që pjesën më të madhe të jetës po e jetojnë në tranzicion. Ashtu si tranzicioni i shoqërisë shqiptare paraqitet, me anën e bukur dhe të shëmtuar të tij, ashtu dhe poezitë e autorit vijnë në mënyrë të natyrshme te ne me të dyja anët. Por, autori më në fund ka gjetur dritën jeshile dhe përmes vargjeve, na thotë se jeta është e bukur, e ne duhet kapemi pas së bukurës për të luftuar të shëmtuarën.