Bursa e Tiranës midis të sotmes teorike dhe të ardhmes praktike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bursa e Tiranës midis të sotmes teorike dhe të ardhmes praktike.jpg

Bursa e Tiranës midis të sotmes teorike dhe të ardhmes praktike me autor: Elvin Meka. Botuar nga "UET Press". Tiranë, 2013. Faqet e librit 130.