Carl Remigius Fresenius

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Carl Remigius Fresenius

Carl Remigius Fresenius28 dhjetor 1818 në Frankfurt am Main, Gjermani dhe vdiq më 11 qershor 1897 në Wiesbaden. Ishte kimist gjerman i kimisë analitike.