Cedra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Një pemë e vjetër cedrus atlantica në vargun Atlas, Marok.

Cedra (kedra) dru halor i lartë me kurorë si piramidë, me hala të ashpra, të gjelbra në të hirtë e të mbledhura tufë, që bën boçe rrumbullake ose vezake dhe që përdoret për orendi e në ndërtim.

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.