Celofani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Celofani

Celefani është lëndë e tejdukshme dhe e papërshkueshme nga uji, që bëhet nga celuloza ; fletë të holla të bëra prej kësaj lënde që shërbejnë për të mbështjellë sende të ndryshme.