Charles Fleischer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Charles Fleischer
Charles Fleischer.jpg
Fleischer, 2011
Informacione personale

Charles Fleischer lindi më 1950. Është një aktor dhe komedian amerikan.