Cigare "Gent"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kutia me cigare Gent.jpg

Cigare "Gent" cigare me filter të prodhimit shqiptar rreth viteve 70-80, të shitura në tregun e Shqipërisë dhe në tregjet e huaja.