Cirku kombëtar shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Cirku kombëtar shqiptar Në vitin 1959 artistë të guximshëm të talentuar realizuan një shfaqje të plotë cirku të titulluar “Shkopi Magjik” Ky moment i rëndësishëm shënon krijimin e cirkut shqiptar, një pjesë e rëndësishme dhe me vlerë e kulturës dhe artit tonë kombëtar. Arena e cirkut kombëtar shqiptar ndodhet në Tiranë.