Colin Morgan

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Colin morgan

Colin Morgan (i lindur më 1 janar, 1986) është një aktor Skoces, i njohur mirë për rolin e luajtur me titullin Merlin TV BBC seri. Morgan e kreu kolegjin e intergruar dugannon, dhe ka fituar 'Denis Rooney Associates Cup' si nxënësi më i mir i përgjithshëm në vitin e tretë, pastaj ka fituar një Diplomë Kombëtare në Kryerjen e Arteve nga Instituti Belfastit. Ai shkoi për të studiuar në Konservatori Mbretërore të Skocisë në Glasgow, ku ai u diplomua nga në vitin 2007.[1]

  1. ^ http://en.wikipedia.org/wiki/Colin_Morgan