Dëshmi e aftësisë profesionale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dëshmi e aftësisë profesionale është një vërtetim ose çertifikatë që vërteton, se personi i cili e zotëron atë është i aftë dhe si rrjedhojë ka të drejtë të kryej një lloj pune të përcaktuar në dëshmi.

Burimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

MASH:Për arësimin dhe formimin profesional ne Republikën e Shqipërisë - Neni 4 Pika i.