Dëshmi për Kosovën : 1989-1991

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dëshmi për Kosovën : 1989-1991 libër me autorë Agim Zogaj, Blerim Shala dhe Shkëlzen Maliqi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Zëri", në vitin 1995. Faqe 137.