Dëshmi për Shkupin shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dëshmi për Shkupin shqiptar.JPG

Dëshmi për Shkupin shqiptar botim me dokumenta ma Autor historianin Skënder Hasani. Libër në të cilin shtjellohet në detaje dokumenti italian për përbërjen etnike të Shkupit gjatë vitit 1912-të dhe 1941-të ku dëshmon dominimin e shqiptarëve në Shkup.