Dëshmi penaliteti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Dëshmi penaliteti është një vërtetim i gjendjes gjyqësore, që Ministria e Drejtësisë lëshon si vërtetim pas aplikimit të bërë më parë në Postën Shqiptare. Zakonisht këto dëshmi u lëshohen personave të ish-dënuar më parë penalisht, por edhe për paraqitje në ambasadë nga persona të veçantë, që duan të dalin jashtë shtetit ose dhe për shkaqe të tjera.

Burimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Application for Immigrant Visas and Alien Registration
Dëshmitë e penalitetit tani merren në postë