Dëshmorët e Rilindjes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mirënjohje edhe nderim pafund për të rënët! Përulemi përpara tyre për sakrificat edhe gjakun e derdhur, përulemi përpara tyre për gjithçka dhanë për Shqipërinë. Mirënjohje edhe falenderim për familet e dëshmorëve, për veteranët dhe pasardhësit e tyre në Ditën e Çlirimit të Shqipërisë. Jemi krenarë për historinë që keni bërë në vite!