Dëshmorët e Skraparit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dëshmorët e Skraparit libër me autor Taip Çela dhe redaktor Enver Cakaj. Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2012. Faqet e librit 384.