Jump to content

Dasma në Shqipëri (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dasma në Shqipëri libër me autor Abaz Dojaka dhe Ludmilla Pajo (red.), Jani Toçka (red.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1983. Faqe 130.