Dave Lanning

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dave Lanning (24 mars 1938 – 29 tetor 2016) ishte gazetar dhe komentator i sportit. Ai ishte komentator në televizionin sportiv Sky Sports'. Ai vdiq më 29 tetor për shkak një sëmundje të shkurt që ka pasur.