Debërca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Rajoni i Debërcës.

Debërca (maqedonisht: Дебарца) është një rajon historik në perëndim të Maqedonisë së Veriut, në veri të Ohrit dhe në jug-perëndim të Kërçovë. Territori i saj tani është e ndarë në mes të Komunës së Debërcës dhe Komunës së Kërçovës.