Debat parlamentar para një shekulli... : Shqipëria, monarki apo republikë?

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Debat parlamentar para një shekulli... : Shqipëria, monarki apo republikë?, shtet musliman apo pa fe zyrtare?, pushtetet dhe raportet midis tyre, drejtësia dhe pavarësia e saj, përgjegjësia para ligjit-në debatin kushtetues të vitit 1922 të baballarëve të kombit libër nga Filip Rrumbullaku (përg.). Botuar në Tiranë nga "Horizonti", në vitin 2008. Faqe 352.