Deklaratë tatimore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Deklaratë tatimore nënkupton : një deklaratë të tatimit mbi të ardhurat personale ; një deklaratë e tatimit mbi fitimin ; një deklaratë e tatimit të parashikuar : një deklaratë e TVSh-së ; një deklaratë e tatimit mbi shërbimet hoteliere dhe ato në ushqime e pije ; apo një deklaratë e kontributeve të pensioneve.[1]Burimi i të dhënave[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ LIGJI PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Në amëzën assembly-kosova.org