Deklarata financiare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Deklarata financiare është flete e shkruar që përmban deklarimin e të dhënave mbi gjendjen financiare.

Deklarata financiare (angl.: Financial statement) është term që përdoret në shkencat dhe treningët e ekonomistëve. Aty ajo përkufizohet si : Llogaritë e hartuara nga një organizatë apo subjekt për të raportuar çështjet e saj financiare.[1].

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ Kontrolli dhe Auditimi i brendshëm Archived 9 May 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine. Gjon Ndreja, ITAP-Shqipëri dok. në internet, prill 2007