Demografia e Argjentinës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Argjentina është shtet i Amerikes Latine. Ajo ne lindje kufizohet me Oqeanin Atlantik, ndërsa në veri-lindje, në veri dhe në perëndim ka kufij tokësor.