Devolli dhe bijtë e bijat e tij

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Devolli dhe bijtë e bijat e tij = Devolli and its sons and daughters broshurë me autor Fuat Memelli. Botuar në Tiranë, në vitin 2008 me 34 faqe.