Jump to content

Dhe njëmijë u bëfshi nesër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dhe njëmijë u bëfshi nesër vjersha e poema me autor Odhise K. Grillo. Botuar në Tiranë në vitin 1972 nga "Naim Frashëri". Libri ka 60 faqe me ilustrime.