Dhe prapë zuri shiu në Tiranë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dhe prapë zuri shiu në Tiranë : poezi me autor Bedri Alimehmeti dhe Petrit Malushi (red.). Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2017. Faqet e librit 132.