Dialektika e arsyes dhe e sugjestionit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dialektika e arsyes dhe e sugjestionit.JPG

Dialektika e arsyes dhe e sugjestionit Roman me Autor Robert Thomanikaj. Shtëpia botuese: Globus R. Viti i botimit 2011. Faqe 320. ISBN 978-99956-90-78-6

Ngjarjet e romanit vërtiten në një repart të uzinës Traktori. Nën melodinë e një kitare përzihen në verën e nxehtë të vitit 1983 flokët e gjata të personazhit kryesor, moda e huaj e të rinjve të tjerë, hallet e një sekretari partie, shoqëria e Romeos dhe Kujtimit, probleme fejese, dega e brendshme, halle uzine, tema filozofike, dashuri platonike, etj.