Jump to content

Dick Cheney

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Dick Cheney

Richard Bruce "Dick" Cheney [sq:Riçard "Dik' Çajni] lindi me 30 janar 1941 ne Lincoln, Nebraska dhe sherbeu si Zavendespresidenti i 46 i Shteteve te Bashkuara te Amerikes nen presidentin George W. Bush. Gjat viteve 1989-1993 Cheney sherbeu nen presidentin George H.W. Bush si minister i mbrojtes se SHBA-ve.