Diskutim:Këmbënyjorët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Emërtimi ,,këmbënyjëtuarit,, më duket jo i drejtë dhe i pakuptimtë në gjuhën shqipe. Mua më kujtohet se i kemi quajtur ,,nyjekëmborë,, ose më mirë ,,këmbënyjorë,,.--Armend 15 Qershor 2010 08:37 (CEST)