Diskutim:Lista e personaliteteve shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

kalendari i vitit 2001 kishte foto te ketyre njerezve. ishte dhe online ne www.argend-reisen.com por eshte hequr.

Për rëndësin e personave[përpunoni burim]

Këta persona të shënuar në këtë listë nuk do të thotë se kanë pasur ndikim në tërë kombin shqiptarë, por që në mëyrë direkte apo indirekte kanë ndikuar në rrjedhat e zhvillimit të kulturës shqiptare.--Hipi Zhdripi 2005 Maj 18 02:03 (UTC)

Përshëndes punën tuaj, por nuk e kam të qartë sesi mund të futen në një vend personalitete nga fusha aq të ndryshme? Përshëndetje miqësore nga koderguri