Display

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Display (ang. për vënie në shfaqje) emërtim për vendet në shitore dhe vitrina në të cilat vendoset malli ashtu që të jetë i kapëshem për syrin e konsumatorëve. Po ashtu janë të njohura edhe shprehjet e përbëra si materiali display (pllakata) e përdorur për propagandimin e mallit.