Jump to content

Dita e gënjeshtrave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dita e gënjeshtrave është dita e parë muajit Prill ku falen gënjeshtrat që i bëjmë në këtë ditë. Ne të gjithë kemi dëshirë të relaksohemi pak duke u tallur me të tjerët dhe duke e ngritur humorin tonë dhe të shpresohet që të gjithë do të relaksohen mirë në këtë ditë.

Eksistenca e Ditës së gënjeshtrave në Gjermani tregohet që nga shekulli i XVII-të.