Ditar 1, Enver Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ditar 1 (Enver Hoxha).jpg

Ditar 1, i Enver Hoxhës përmbledh vitet 1955 - 1957. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1987. Faqe 439.

Përmban periudhat:

- janar - maj 1955

- qershor 1955 - shkurt 1956

- mars - korrik 1956

- gusht - dhjetor 1956

- janar - 17 maj 1957

- 18 maj - dhjetoer 1957

- Treguesi i lëndës

- Treguesi i emrave

- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera