Ditar 5, Enver Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditar 5, i Enver Hoxhës përmbledh vitin 1963. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1989. Faqe 353.

Përmban periudhat:

- 1 janar - 10 shkurt 1963

- 11 shkurt - 21 prill 1963

- 22 prill - 30 qershor 1963

- 2 korrik - 21 shtator 1963

- 22 shtator - 31 dhjetor 1963

- Treguesi i lëndës

- Treguesi i emrave

- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera