Ditar 6, Enver Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditar 6, i Enver Hoxhës përmbledh vitin 1964. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1989. Faqe 484.

Përmban periudhat:

- janar 1964

- shkurt - mars 1964

- prill - maj 1964

- qershor - gusht 1964

- shtator - tetor 1964

- nëntor 1964

- dhjetor 1964

- Treguesi i lëndës

- Treguesi i emrave

- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera