Ditar 7, Enver Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditar 7, i Enver Hoxhës përmbledh vitin 1965. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1989. Faqe 559.

Përmban periudhat:

- janar 1965

- shkurt 1965

- mars 1965

- prill 1965

- maj - qershor 1965

- korrik - shtator 1965

- tetor - nëntor 1965

- dhjetor 1965

- Treguesi i lëndës

- Treguesi i emrave

- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera