Ditar 8, Enver Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ditar 8, Enver Hoxha.jpg

Ditar 8, i Enver Hoxhës përmbledh vitin 1966. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1990. Faqe 460.

Përmban periudhat:

- janar 1966

- 1 shkurt - 24 mars 1966

- 25 mars - 29 prill 1966

- maj - qershor 1966

- 1 korrik - 20 shtator 1966

- 22 shtator - 23 nëntor 1966

- 24 nëntor - 29 dhjetor 1966

- Treguesi i lëndës

- Treguesi i emrave

- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera