Ditar i Vlorës së përgjakur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ditar i Vlorës së përgjakur : poezi me autor Luftëtar Petroshati dhe Bardhyl Fico (red.). Botuar në Tiranë, në vitin 1997. Faqet e librit 90.