Ditari : (1937-1943) : Shqipëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditari : (1937-1943) : Shqipëria libër me autor Galeazzo Ciano dhe Astrit Cani (shqip.). Botuar në Tiranë nga "Albinform", në vitin 1994. Faqe 106.