Ditari sportiv

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditari sportiv është një radio emision informativ sportiv e që transmetohet çdo të dielë nga ora 20:00 në valët e radio kosovës. Emisioni zgjatë 1 orë e 10 minuta dhe për autorë ka Edmond Thaçin.

Ditari sportiv është një emision përmbledhës i ngjarjeve sportive të ditës.

Emisioni nuk mbanë ndonjë arkiv apo faqe në rrejtë dhe prezentohet së bashku me emisionet tjera sportive të radio kosovës në faqen e RTK-së. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radiokosvës.