Dokumente mbi Shqipërinë në shekullin XVIII : letra të konsujve venedikas të Durrësit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dokumente mbi Shqipërinë në shekullin XVIII : letra të konsujve venedikas të Durrësit libër nga Zija Shkodra (përkth. dhe përgat. për botim). Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, viti 1975. V.1 : 1696-1707 me 263 faqe.